MIRINDA SZELET
HETI AJÁNLAT
Mirinda szelet
Hozzávalók:
Piskóta
Naturbit Mimen kakaós süteménypor
110g olaj
225g víz
Túrós töltelék
500 gramm túró
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja
Narancsos réteg
7 dl fanta űdítő
2 csomag vaniliás puding
Elkészítés:
A Naturbit süteményport összekeverjük az olajjal és a vízzel a leírás szerint, és egy téglalap alakú tepsiben megsütjük.
Majd megcsináljuk a túrós tölteléket: a margarint összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót és a citrom reszelt héját és a kihűlt tésztára kenjük.
A pudingot a fantával felfőzzük, ha kihűlt a kész kész puding, akkor a túrós töltelékre rátesszük és elsimítjuk hogy egyenletes legyen.
Majd egy órára a hűtőbe rakjuk, ízlés szerint felszeleteljük.
Címkék
vissza a főoldalra