MIRINDA SZELET

HETI AJÁNLAT

Mirinda szelet

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

Piskóta
Naturbit Mimen kakaós süteménypor
110g olaj
225g víz

Túrós töltelék
500 gramm túró
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja

Narancsos réteg
7 dl fanta űdítő
2 csomag vaniliás puding

Elkészítés:
A Naturbit süteményport összekeverjük az olajjal és a vízzel a leírás szerint, és egy téglalap alakú tepsiben megsütjük.
Majd megcsináljuk a túrós tölteléket: a margarint összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót és a citrom reszelt héját és a kihűlt tésztára kenjük.
A pudingot a fantával felfőzzük, ha kihűlt a kész kész puding, akkor a túrós töltelékre rátesszük és elsimítjuk hogy egyenletes legyen.
Majd egy órára a hűtőbe rakjuk, ízlés szerint felszeleteljük.



Címkék




vissza a főoldalra