MINI BAGETT

HETI AJÁNLAT

Mini bagett 

Reggelire, tízóraira vagy uzsira, csak hogy jól induljon, teljen vagy végződjön a nap.

 

 

 

Hozzávalók

28 dkg Schär Mix B gluténmentes lisztkeverék
2 dl langyos víz
1,5 dkg friss élesztő
1 teáskanál só
1 teáskanál cukor
1 kávéskanál burgonyapehely
1 teáskanál napraforgó olaj

A langyos vízben felfuttatjuk az élesztőt 1 teáskanál cukorral. Közben a többi összetevőt kimérjük. A robotgép dagasztó spiráljával 2-3 perc alatt kikeverjük. Kelesztés nélkül, olajos kézzel a kívánt alakra formázzuk, és tepsibe tesszük. Nedves konyharuhával letakarjuk, és 25 percig kelni hagyjuk. 200 fokon, 25-30 perc alatt készre sütjük.






vissza a főoldalra