GLUTÉNMENTES RÉPATORTA

HETI AJÁNLAT

Tésztához

20 dkg sárgarépa
1 narancsból nyert narancslé
1 narancsból nyert narancshéj
10 dkg cukor
2 db tojás
1 dl kókuszolaj
1 csipet só
2 csomag vaníliás cukor
1 kávéskanál fahéj
1 kávéskanál gyömbér
2 evőkanál rizsliszt
2 evőkanál kukoricaliszt
3 dkg kukoricakeményítő
1 kávéskanál szódabikarbóna

Mázhoz

10 dkg vajkrém
4 evőkanál porcukor
1 narancsból nyert narancshéj
1 fél narancsból nyert narancslé

Elkészítés (tészta):

A répát megpucoljuk, lereszeljük, jöhet hozzá a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna, a lisztek, fűszerek, a narancs héja és leve, ezt alaposan összekeverjük! 

Külön tálban habverővel összekeverjük a tojásokat a csipet sóval, a cukrokkal, a kókuszolajjal, és ezután összekeverjük a répás masszával! A tésztát sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és 30-40 perc alatt megsütjük

Elkészítés (máz):

Összekeverjük a máz hozzávalóit, és ha kész a torta, és kihűlt, rákenjük!
Hűtőbe tesszük minimum 1-2 órára!

Vásárlónk küldte! :)



Címkék




vissza a főoldalra