Csokis szelet
HETI AJÁNLAT
Csokis szelet
Hozzávalók:
5 dkg gluténmentes kakaópor
1 evőkanál fahéj
1 kávéskanál kardamom
3 dkg apróra tört gluténmentes étcsokoládé
10 dkg cukor/ennek megfelelő édesítőszer
10 dkg rizsliszt
2 db. tojás
1 dl tej/növényi tej
1 teáskanál sütőpor
Elkészítése
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, beleszórjuk az apróra tört csokidarabokat, és egy sütőpapírral kibélelt 5x10 cm-es sütőformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 25 perc alatt készre sütjük.Tálaláskor tejszínhabot/növényi tejből készült habot teszünk a tetejére és ízlés szerint megszórjuk egy csipetnyi fahéjjal.
vissza a főoldalra